Boxmeer 2016

De dag na de tour is mijn favoriete koers van het jaar, daags na de tour Boxmeer. Een prachtige ronde met een ambiance die onovertroffen is. Elk jaar dat ik kan rijden ben ik erbij, nu al voor de 5 de keer. In het verleden was ik twee keer tweede, dus de koers ligt me aardig goed. En vandaag is het ook prachtig weer. De vorm is goed, dus geen reden om de aanval te mijden.

Vanaf het begin zit ik er lekker in en de bochten gaan aardig soepel. Er zijn wat kleine ongelukjes, links zie ik marcel beumer over een geel blok duikelen, maar zonder teveel erg. Ik besluit veel aan te vallen en krijg een aantal keren Ronald de Waal mee. Maar een echt gat slaan lukt niet.

Dan, op ongeveer 3 kwart koers springt me broer weg uit het peleton naar drie koplopers, waaronder eddy van ijzendoorn. Ik stop af, maar nu is er een grote groep weg. Mijn moraal verdwijnt als sneeuw voor de zon, vandaag geen goede positie voor mij. Ik besluit in het laatste wiel rustig uit te rijden. Als we bij de finish komen, zie ik een ravage. In de eindsprint om de zege zijn imo en eddy onderuit gegaan. Zo eindigt een zonnige dag in een domper. Hopelijk hebben we volgende keer wat meer geluk!

Wil je meer zien of weten van de mannen onder deze helmpjes? Check:

www.wielrennen-robin.nl/ Voor meer filmpjes!
www.wecyclingteam.nl/ Het team!
www.concept-r.nl/ Vette productontwikkelingen!

En voor het laatste nieuws:
@wielrennenrobin
@concept

 

 Geef een reactie

%d bloggers op de volgende wijze: