3de in De Meern 2015

@wielrennenrobin op het lint de meerHet is alweer een tijd geleden dat ik met een camera op de fiets gereden heb. Ik merkte dat ik mijn volle focus voor de wedstrijden nodig had en dus even geen afleiding van de camera wilde. Maar in de Meern had ik er weer even zin in om te filmen.

Het rondje was makkelijk, je kon zeggen dat er niet echt bochten in zaten. Overal kon vol doorgetrapt worden en met bijna 100 man aan de start krijg je dan een nerveuze snelle wedstrijd. In het begin reden er 6 man weg, met in deze groep mijn broer en 2 ploeggenoten. Het beloofde dus voor mij een “saai filmdagje” te worden. Niets was minder waar, toen we de laatste 3 ronden in gingen.

De kopgroep had op dat moment 40 seconden en we hadden geen illusie dat we die nog terug zouden zien, ja als de bloemen aan hun uitgereikt zouden worden. Toen Marcel, ik en Max weg sprongen uit het peloton reden we volle bak voor de 7, 8 en 9 de plek. Na 2 ronden vol door buffelen waren we dan ook verbaasd dat we een verbrokkelde kopgroep in beeld zagen. We reden gewoon voor de winst. Na een spannende sprint kan ik eerlijk stellen dat er niet meer dan een derde plek voor mij in zat, al zal ik het volgende keer misschien niet meer op een eindsprint aan moeten laten komen! Wat een mooie dag.Geef een reactie

%d bloggers op de volgende wijze: